Pad see ew
Fryseegnet : nej Indsendt af : Pia 7000 Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet ud i tynde mundrette stykker og mariner dem i ovenstående marinade en times tid.
hvis du bruger tørrede nudler skal disse lægges i blød cirka 15 min, men ikke hvis du bruger friske nudler. Tag en medium stor pande eller en wokog smør med lidt olie. steg kødet NÆSTEN færdig og tilføj da de sidste ingredienser og steg videre i ca 2-3 minutter under omrøring Tips: Dette er en lækker Thairet med nudler, gulerødder løg og broccoli og som giver anledning til at få ryddet op i køleskabet da det er valgfrit kød på alle hylder og grøntsager efter lyst og det man har. |
|
Opskriften er vist 9620 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne