Tom yum goong spicy suppe med tigerrejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : ja men uden rejer ( bliver lidt tørre) Indsendt af : Pia 7000 Indsendt : Red : |
|
|
Hæld hønsebouillon i en gryde og bring i kog -
tilsæt citrongræs og limeblade og kog videre i 5 min ved svag varme Fjern citrongræs og skru op for varmen Tilsæt de pillede rejer, forårsløg svampe chiliolie og thaichili. kog et par minutter- pas på rejerne. Fjern gryden fra varmen og smag til med fiskesovs og limesaft Tips: kan bruges både som forret og hovedret gerne serveret med ris og flutes |
|
Opskriften er vist 3608 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne