Tom yum goong spicy suppe med tigerrejer

Tom yum goong spicy suppe med tigerrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja men uden rejer ( bliver lidt tørre)

Indsendt af : Pia 7000

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.pillede Black tiger rejer (store rejer)
1 l.hønsebouillon
10 limeblade
3 spsk.limesaft
4 forårsløg skiveskåret
2 spsk.fiskesovs
1 kopsvampe - eget valg evt en hel posesvamp kan købes i asiatisk købmand
3 stilkefrisk citrongræs
6 chili Thai prik kee noo meget spicy eller 3 røde chili i skiver uden kerner
1 spsk.chili olie
 
Opskrift:
Hæld hønsebouillon i en gryde og bring i kog -
tilsæt citrongræs og limeblade og kog videre i 5 min ved svag varme
Fjern citrongræs og skru op for varmen Tilsæt de pillede rejer, forårsløg svampe chiliolie og thaichili. kog et par minutter- pas på rejerne.
Fjern gryden fra varmen og smag til med fiskesovs og limesaft

Tips:

kan bruges både som forret og hovedret gerne serveret med ris og flutes





karakterer:
Opskriften er vist 3607 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu