Hyldeblomst-saft
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt af : GitteRM Indsendt : Red : |
|
|
Citronerne deles i kvarte.
Hyldeblomst-skærme, citroner og vand blandes og står 2-3 dage. Blandingen omrøres flere gange dagligt. Blandingen skal være tildækket og stå køligt. Efter 2-3 dage skal blandinges sies, pres ikke. Mål hvor meget der er og sukker og atamon tilsættes i passende mængder. Rør til sukkeret er opløst, fjern skummet og hæld saften på skoldede flasker, der er skyllet indvendigt med atamon. Med tætsluttende låg, ex patentflasker eller sodavandsflasker (skal ikke skoldes)kan saften holde sig i mere end 1 år. |
|
Opskriften er vist 3800 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer GitteRM - 2016-06-18 16:35:06 Jeg har glemt at skrive, at citronsyren selvfølgelig skal i sammen med citronerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne