Kylling med rødløg og jordskokker

Kylling med rødløg og jordskokker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllingeschnitzler
2 rødløg
1 spsk.dijonsennep
1 dl.kaffefløde
5-6 store jordskokker
 Olie
 Salt
 
Opskrift:
Læg schnitzlerne på hvert sit stykke sølvpapir.
Hak rødløgene i fine små stykker.
Bland sennep, fløde og salt i en skål, og rør rødløgene i blandingen.
Fordel blandingen over de to schnitzler.
Luk sølvpapiret om schnitzlerne, så blandingen ikke løber ud.
Sæt dem i en 200 grader varm (almindelig) ovn i 30 minutter.
Skræl jordskokkerne.
Skær dem i tynde skiver og læg dem i isvand.
Dup dem tørre med køkkenrulle.
Hæld dem i en frysepose.
Hæld lidt olie og salt i fryseposen, luk til for toppen (så der er luft i posen) og ryst posen grundigt, så olien bliver fordelt på jordskokkerne.
Når schnitzlerne har været i ovnen i 15 minutter, sættes jordskokkerne også derind fordelt i et tyndt lag og bager med de sidste 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 3935 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu