Små rugbrød med chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ja Indsendt af : jette Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 200 grader.
Kog rugkerner i vandet i nogle minutter. Bland alle tørre ingredienser i en skål. Tilsæt afkølede rugkerner, yoghurt og chokolade. Fordeler i små smurte forme eller på bagepapir og bages i 30 min, måske lidt mere. Tips: Smager dejligt, er bløde og fyldt med fuldkorn, hurtige og nemme at lave. Vi bruger dem i madpakkerne og sammen med frugt når ungerne kommer hjem fra skole og til uventede børnegæster. |
|
Opskriften er vist 25757 gange,
og udskrevet 499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2017-02-09 14:58:29 Skal jeg bruge væsken fra rugkernerne har kogt i? marie - 2016-09-20 09:27:39 De er så gode - også dagen derpå. Men jeg synes, der skal mere væske i (0,5-1 dl) for at dejen ikke bliver for tør. Anne P - 2014-01-22 19:28:12 Fabelagtige som ta-med-morgenmad når man har rigtig travlt, jeg kom også en banan i posen, det var luksusmorgenmad på få sekunder. HJ - 2014-01-17 07:28:07 Jeg lod kernerne trække i lang tid i kogevandet så de blev ekstra saftige, så skal der tilsættes lidt mere vædske, ellers bliver dejen for tør. Hele familien elsker de her brød, og så er de ikke engang usunde. Helene - 2014-01-14 08:18:37 Ej, hvor er de nemme at lave, det tog nærmest kun den tid de skulle bage, og de smager bare super!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne