Boeuf Bourguignon 02

Boeuf Bourguignon 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Marianne Søgaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.okseinderlår
0.5 flaskerødvin
1 hakket løg
2 gulerødder i skiver
3 dl.oksebouillon
5 fedhvidløg
3 laurbærblade
 Timian
70 g.tomatpure (lille dåse)
200 g.bacon i tern
5 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Brun okseternene i en tykbundet gryde, gerne en stegeso. Strø hvedemel, salt og peber over. Okseternene tages op, og bacon svitses. Tilsæt herefter løg og hvidløg og svits et par minutter yderligere (tilsæt evt en sjat olivenolie hvis nødvendigt). Efter et par minutter tilsættes det hakkede løg og gulerødder. Tilsæt herefter rødvin, bouillon, tomatpure, timian, laurbærblade og det brunede kød. Bring retten i kog. Hvis gryden er af den ildfaste slags (såsom Le Creuset), kommes den i ovnen ved 160 grader i 2 – 3 timer. Hvis ikke, så lad retten simre på komfuret men husk at røre med jævne mellemrum, så det ikke brænder på. Tilsæt champignon, hele eller skåret i mindre stykker, og de små løg den sidste halve time. Smag til med salt og peber.

Tips:

Server med ris eller kartoffelmos.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Boeuf Bourguignon

karakterer:
Opskriften er vist 4177 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-13 12:20:04
Ville være fantastisk hvis listen over ting der skal i retten, stemmer overens med det der står i arbejdsgangen at man skal putte i gryden.. Hvad er det for løg man putter i og svitser sammen med hvidløg? Og hvor kommer champignon og små løg fra som skal i gryden den sidste halve time??