Boeuf Bourguignon 02
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Marianne Søgaard Indsendt : Red : |
|
|
Brun okseternene i en tykbundet gryde, gerne en stegeso. Strø hvedemel, salt og peber over. Okseternene tages op, og bacon svitses. Tilsæt herefter løg og hvidløg og svits et par minutter yderligere (tilsæt evt en sjat olivenolie hvis nødvendigt). Efter et par minutter tilsættes det hakkede løg og gulerødder. Tilsæt herefter rødvin, bouillon, tomatpure, timian, laurbærblade og det brunede kød. Bring retten i kog. Hvis gryden er af den ildfaste slags (såsom Le Creuset), kommes den i ovnen ved 160 grader i 2 – 3 timer. Hvis ikke, så lad retten simre på komfuret men husk at røre med jævne mellemrum, så det ikke brænder på. Tilsæt champignon, hele eller skåret i mindre stykker, og de små løg den sidste halve time. Smag til med salt og peber.
Tips: Server med ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 4176 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bo Rosenqvist - 2017-10-13 12:20:04 Ville være fantastisk hvis listen over ting der skal i retten, stemmer overens med det der står i arbejdsgangen at man skal putte i gryden.. Hvad er det for løg man putter i og svitser sammen med hvidløg? Og hvor kommer champignon og små løg fra som skal i gryden den sidste halve time?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne