Hvidvinsdampet torsk på bund af squash og basilikum
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torsk:
Krydre torskefiletterne med salt og lidt peber (eller andre krydreurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken. I en stor (sauté) pande, lægges en tallerken, med bunden opad. Skær filetten i portionsstykker og placer dem oven på tallerkenen. Hæld hvidvin i bunden, læg låg på gryden og damp portionsstykkerne i ca. 5 min. indtil kødet er mælkehvidt. Lige inden servering fjernes skindet og der krydres med lidt salt. Sauce: Tag torsken op af gryden og lad den hvile indpakket. Tilsæt fiskefond og fløde og lad det reducere til det halve. Smag til med salt og peber. Bund: Skær squash og et lille løg i fine tern. Fjern kernerne fra tomaterne og skær kødet i strimler. Det hele svitses i lidt olie i ca. 2 min. Tilsæt til sidst friske basilikumblade og smag til med salt og peber. Serveres med nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 26672 gange,
og udskrevet 629 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne