Sunde pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Riv gulerødderne.
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt gulerødderne og de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og hæv et lunt sted ca 1 time. Slå dejen ned og tril til en pølse der deles i 16 stykker. Tag hvert stykke og tril rund om en brunch-pølse. Lav evt en blanding af sød fransksennep og ketchup og læg på før du lægger pølsen på. Efterhæver i ca 15 min. Pensles med vand og bages ca 15-20 min ved 225 grader. |
|
Opskriften er vist 6836 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne