Sunde pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Riv gulerødderne.
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt gulerødderne og de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og hæv et lunt sted ca. 1 time eller til dobbelt størrelse. Del dejen i 2, og rul hvert stykke ud i cirkler ca. 30 cm. i diameter. Hver cirkel deles i 8. Halver pølserne og læg dem på kanten af og rul sammen. Læg pølsehornene med snippen nedad på bageplade beklædt med bagepapir. Efterhæver i ca. 15 min. Pensles med vand og bages ca. 15-20 min ved 225 grader. |
|
Opskriften er vist 6987 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne