Sunde pølsehorn

Sunde pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Sunde pølsehorn, billede 4 Sunde pølsehorn, billede 1 Sunde pølsehorn, billede 2 Sunde pølsehorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.gulerødder
 
25 g.gær
2.5 dl.lunkent vand
2 tsk.olie
1 tsk.groft salt
1 æg
90 g.grahamsmel
420 g.hvedemel
 
8 pølser
 
Opskrift:
Riv gulerødderne.
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt gulerødderne og de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og hæv et lunt sted ca. 1 time eller til dobbelt størrelse.

Del dejen i 2, og rul hvert stykke ud i cirkler ca. 30 cm. i diameter.

Hver cirkel deles i 8. Halver pølserne og læg dem på kanten af og rul sammen. Læg pølsehornene med snippen nedad på bageplade beklædt med bagepapir.

Efterhæver i ca. 15 min.

Pensles med vand og bages ca. 15-20 min ved 225 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 6987 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu