Fedtfattig kringle med æble og kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Birgit Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælk og vand. Opløs gæren heri. Resten af ingredienserne tilsættes. Æltes godt og sættes til hævning et lunt sted ca 1 time.
Imens røres fyldet sammen. Riv eller pluk marcipanen i stykker. Resten kommes i og det hele røres godt sammen. Dejen deles i 2 og rulles ud til et rektangel som passer til pladens længde ca. 1 cm tykkelse. Fyldet kommes på. Smør det ud på hele dejfladen og rul den sammen som en roulade. Sættes på pladen med sammenføjningen nedad. Hæver igen ca. 30 min. Pensles med æg og drysses med hakkede mandler og te- sukker. Bages ved 210 gr. (varmluft) i ca 15 min til kringlerne er gyldne og fine. |
|
Opskriften er vist 9898 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-06-17 09:10:46 kringlen blev tør tør. Hvis jeg skal lave den en anden gang, vil jeg have mere fyld i, _ æbler, rosiner, farin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne