Kom bare du kage

Kom bare du kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Hanne & Klaus

Indsendt :      Red :
Kom bare du kage, billede 4 Kom bare du kage, billede 1 Kom bare du kage, billede 2 Kom bare du kage, billede 3
Fotograf: Hanne & Klaus  

Ingredienser:
5 hele æg
250 g.hvedemel
160 g.sødemiddel
325 g.fint revet knoldselleri
2 tsk.bagepulver
2 tsk.lakridspulver
0.5 dl.alm. olie
0.5 tsk.salt
evt. 0.5 Appelsin, saften heraf
 
Opskrift:
De 5 hele æg piskes godt sammen.
Det hele hvedemel, sødemiddel, bagepulver, lakridspulver og salt sigtes og blandes i æggemassen.
Knoldsellerien skrælles, Og rives fint og vendes forsigtigt sammen med Olien i dejen.
Dejen hældes i en brødform foret med bagepapir.
Kagen bages ved +175c grader på næstnederste rille i ca. 40 minutter.
Når kagen er bagt og let afkølet kan du komme saften fra den ½ appelsin hen over kagens top (kan undlades).

Tips:

Kagen er rigtigt velegnet til en god fløde/vaniljeis, Samt kaffe og kakao til. Rigtigt god fornøjelse.





karakterer:
Opskriften er vist 17932 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-10-20 22:48:56
Her er den rigtigt dosering vejledning til brug af sødemiddel Perfect fit. Kilde fra Easis.dk Og Diabetes foreningen. Prøv at give den en chance, den er virkelig god. Man behøver ikke at komme appelsinsaft hen over, man kan spise appelsin imens man venter på at kagen bliver bagt og kold, hvis man har lyt til det. Velbekommen. Doseringsvejledning: 100 g sukker = 65 g Perfect Fit. 1 dl sukker = ¾ dl Perfect Fit. Erstatter op til 50 % af fedtstoffet. F.eks. ændres en opskrift med 100 g sukker og 100 g margarine til 65 g Perfect Fit og 50 g margarine

  -   2020-12-04 21:09:28
Det der står med appelsin saft i opskriften, kan man undlade da kagen smager meget bedre af egen ingrediens. Men man kan godt gøre det hvis man har lyst. Man kan Evt gør det som glasur også som sukkerfri. Skrevet af en af opfinderen af opskriften.

  -   2017-12-13 23:18:59
Jeg brugte easis Perfect Sød flydende, som svarer til 5 tsk i denne kage. Hvis man vælger at bruge alm sukker skal man regne med 200gr :-) For at gøre denne ellers sunde kage lidt usund lavede jeg en appelsinglasur og kom på - flormelis rørt med appelsinsaft - og det var bare SÅ lækkert! Kan helt sikkert anbefale denne kage! :-)

  -   2017-12-13 15:20:20
Jeg har flydende easis perfect sød, søder 1:8 i forhold til sukker, hvor meget skal jeg bruge af det??

  -   2016-10-26 12:32:59
ISIS Perfect Fit pulver 850 g acesulfam K, sucralose, polydextrose, oligofruktose, inulin og dextrin 180 kj / 100 g 6 g/100 g 60-75 g Perfet Fit = 100 g sukker. Rigtigt god bage dyst derude :)

  -   2016-03-26 16:18:46
160 g sødemiddel virker for voldsomt. Med det sødemiddel jeg har svarer det til 1.2 kg. sukker. Kan nogen fortælle mig hvor meget, omregnet til sukker vægt,der skal bruges ?