Durumstegt mørksej med marineret salat

Durumstegt mørksej med marineret salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.mørksejfilet
1 sprød salat evt. hjerte- el. Romainesalat
0.5 bundtbasilikum
0.5 bundtbredbladet persille
1 stk.peberfrugt (rød)
 durumhvede
2 dl.cremefraiche
½ rødløg
 hvidt brød
 olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hjemmelavede brødcroutoner: Skær 8 tynde brødskiver, dyb eller vend dem i olie og krydre med salt og peber. Bages på bagepapir ved 180 g i ca. 10 min. el. indtil de er gyldne og sprøde. Del skiverne i 2 trekanter og anret dem ovenpå salaten.

Salat:
Salaten skæres i mindre stykker og bland det med hele blade af basilikum og persille samt peberfrugten, der er skåret i tynde strimler.

Dressing:
Rør en dresing af creme fraiche, finthakket rødløg, salt og peber. Vend dressingen i salaten.

Mørksej:
Skær filetten i mundrette stykke på ca. 2x2 cm. Krydre med salt og peber og vend fisken i durummel. Stykkerne steges i olie på en pande i ca. 5-6 min. indtil de er gyldne og sprøde.

Serveres med nye kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 17041 gange,
og udskrevet 462 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu