Durumstegt mørksej med marineret salat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
|
|
Hjemmelavede brødcroutoner: Skær 8 tynde brødskiver, dyb eller vend dem i olie og krydre med salt og peber. Bages på bagepapir ved 180 g i ca. 10 min. el. indtil de er gyldne og sprøde. Del skiverne i 2 trekanter og anret dem ovenpå salaten.
Salat: Salaten skæres i mindre stykker og bland det med hele blade af basilikum og persille samt peberfrugten, der er skåret i tynde strimler. Dressing: Rør en dresing af creme fraiche, finthakket rødløg, salt og peber. Vend dressingen i salaten. Mørksej: Skær filetten i mundrette stykke på ca. 2x2 cm. Krydre med salt og peber og vend fisken i durummel. Stykkerne steges i olie på en pande i ca. 5-6 min. indtil de er gyldne og sprøde. Serveres med nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 17040 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne