Kirsebærsauce 03
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt af : Minna Indsendt : Red : |
|
|
Kog appelsinsaft, rom, sukker, vanillekorn og kirsebærsyltetøj sammen til en lage. Lad evt. resterne af den halve vanillestang koge med.
Tilsæt de udstenede kirsebær, og lad dem koge med i 2 min. Si lagen og tag kirsebærrene fra i en skål. Lad lagen uden kirsebær koge videre i et par minutter i gryden. Tilsæt derefter maizena blandet med lidt vand. Når saucen er tyk, så hæld kirsebærrene tilbage i gryden. |
|
Opskriften er vist 3601 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne