Hjemmelavet Whisky sauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Fryseegnet : Er fryseegnet (men bliver spist) Indsendt af : Bubber_dk Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes.
Tilsæt tomatpuré og kog i nogle minutter. Tilsæt sukker, rosmarin, cayennepeber salt og lidt peber. Koge i nogle minutter. Tilsæt piskefløde og whiskyen. Giv saucen et kort opkog og lad den små koge i nogle minutter. Tag sovsen af varmen og lad den stå imens bøfferne steges. Når bøfferne er stegt hældes kraften fra panden i sovsen, og sovsen kan eventuelt gives et opkog imens bøfferne hviler. |
|
Opskriften er vist 37256 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Kenneth S - 2020-12-27 20:11:19 Super og smager fantastisk og uden at være for tung. Vi laver den hvert år til nytår og er et kæmpe hit 😊😋 Nunu - 2017-03-19 17:28:23 Jeg bor i England og her er der ikke noget der hedder Jensen whiskysauce. I stedet følger jeg denne geniale opskrift der er et hit hver gang! onkelanders - 2014-12-14 12:41:32 den har bare det hele og kan bruges bredt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne