Nøddebrud
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Fryseegnet : nej Indsendt af : lineazandra Indsendt : |
|
|
sukker, vand og vanillesukker smeltes til en karamel på panden. herefter vendes nødderne i. Husk at rør i panden så karamelmassen bliver godt fordelt. Spredes på et stykke bagepapir og køles af. når massen er kølet af kan man skære/knække dem i stykker.
|
|
Opskriften er vist 15903 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-01-19 20:06:28 Hvad mener i med "karamel"? Hvis man rør i det, krystaliserer det. Den blev så dårlig. Skal nødderne ikke også ristes lidt, før det smager godt? kjhu - 2013-12-19 14:14:41 de er rigtig gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne