Pebbernødder - på den nemmeste måde
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Solas Indsendt : Red : |
|
|
På min måde bruges der foodprocessor og køkkenmaskine.
Vej smørret af, skær det i mindre tern og stil i køleskab eller fryser. Vej sukker af, put i køkkenmaskine med æggene og start den med piskeris monteret. Vej melet af sigt det sammen med krydderier og bland det godt med gaffel eller tørt piskeris. Tilsæt fløde eller mælk til æggesnapsen og lad det piske med et par minutter. Put melet i foodprocessor, start den og hak det kolde smør i lidt ad gangen. Tænd ovnen på 180 grader – 170 grader ved varmluft. Stop køkkenmaskine, sæt dejkrog på og tilsæt melet. Gerne på en gang. Ælt det til det har konsistens som marcipan. Rul ud til pølser med tykkelse af en lillefinger - ringfinger for kvinder måske:). Skær pølse ud i stykker på en centimeters penge og rul til kugler. Bages i 10 - 12 minutter midt i ovnen på de førnævnte 180 graders Celsius. |
|
Opskriften er vist 4603 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Berit Hansen - 2015-12-07 17:06:59 Det er næsten den samme opskrift jeg har fra min mor og hun fra hendes mor ☺ mængden er ikke helt den samme men alle ingridienser er der. De bedste pebernødder der findes da de har en god smag af alle ingridienserne kan smages. Berit - 2013-12-19 11:34:14 Der skal lidt mere fløde i. 4 spsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne