Gratineret havørred
Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred Indsendt : |
|
|
Havørreden fileters og lægges i et ildfast fad. Hvidvinen hældes over fisken, der krydres med salt og peber og tilsættes itu skårne grønne oliven.
Når fisken er færdig, sauteres champignonerne i fedtstoffet.
Melet drysses i, og man spæder med hvidvin fra den dampede fisk. Fløden tilsættes, og det hele får et let opkog.
De flåede tomater og rød peber i skiver tilsættes. Smag til med salt og peber.
Fileterne lægges i et rent fad. Saucen hældes over. Ovenpå drysses ost og eller rasp og retten gratineres ved 200 g. i 15 min.
TIPS: Pyntes med flåede tomater og serveres med flutes eller hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 15615 gange,
og udskrevet 596 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer kvinge - 2007-07-06 13:49:52 super ret, smager skønt anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget mel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne