Pyt i pande med hakket oksekød

Pyt i pande med hakket oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Vangsgaard

Indsendt :      Red :
Pyt i pande med hakket oksekød, billede 4 Pyt i pande med hakket oksekød, billede 1 Pyt i pande med hakket oksekød, billede 2 Pyt i pande med hakket oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kartofler, skrællet vægt
2 spsk. olie
25 g.smør
 salt
 peber
 
1 løg
25 g.smør
250 g.oksekød, hakket
2.5 dl.piskefløde
1 Dijonsennep
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i 3 mm tykke skiver. Tør dem i et rent viskestykke.
Varm olien på en panden og brun kartoflerne ved kraftig varme 3-4 minutter, vend dem hele tiden med en paletkniv. Dæmp varmen og krydr med salt og peber, kom smør på panden og videre ca. 15 minutter til kartoflerne er næsten møre.

Skær løg i tern og put dem i gryde med smør. Brun derefter kødet sammen med løgne.

Bland fløde og sennep sammen i en skål med salt og peber. og husk at smag det til. hak persillen groft.

når kartoflerne er klar hældes kødet og fløden over på panden. og lad det simre i ca. 3 min ved svag varme.

Til sidst kommer persillen på toppen af retten og så er der serveret.





karakterer:
Opskriften er vist 9349 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu