Pyt i pande med hakket oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Vangsgaard Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kartoflerne i 3 mm tykke skiver. Tør dem i et rent viskestykke.
Varm olien på en panden og brun kartoflerne ved kraftig varme 3-4 minutter, vend dem hele tiden med en paletkniv. Dæmp varmen og krydr med salt og peber, kom smør på panden og videre ca. 15 minutter til kartoflerne er næsten møre. Skær løg i tern og put dem i gryde med smør. Brun derefter kødet sammen med løgne. Bland fløde og sennep sammen i en skål med salt og peber. og husk at smag det til. hak persillen groft. når kartoflerne er klar hældes kødet og fløden over på panden. og lad det simre i ca. 3 min ved svag varme. Til sidst kommer persillen på toppen af retten og så er der serveret. |
|
Opskriften er vist 9349 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne