Choko-marcipan-nøddekage Glutenfri
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Fryseegnet : Vides ikke Indsendt af : NicolajBR Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokoladen groft. Blend mandler og nødder i en blender til en fin mel. Riv marcipanen i nøddeblandingen.
Del æggene i to skåle – en med hvider og en med blommer. Pisk hviderne stive med halvdelen af den brune farin. Pisk herefter blommerne med resten af den brune farin, og tilsæt smeltet smør. Bland herefter blendede nødder og mandler, marcipan og afslut med at blande chokoladen i. Herefter vendes æggehvideblandingen i dejen, og det hele hældes i en springform med bagepapir i bunden. Bag kagen i 30 minutter(afhængig af formens størrelse) ved 180 grader uden varmluft(dog forvarmet) Tips: Den skal være svampet inden i. Folk uden glutenallergi burde også lave den (: |
|
Opskriften er vist 4387 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lene Hansen - 2015-06-23 13:28:58 Jeg har lige bagt Choko-marcipan-nøddekage- Glutenfri og kan fortælle ar den er fryseegnet.Venlig hilsen Lene. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne