Flødepocheret havørred
Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred Indsendt : Red : |
|
|
Havørreden skæres i fileter og skind og ben fjernes. Ørreden saltes let ca. 1 time.
Imens skæres urterne i lange tynde strimler. En sauterpande smøres med smør i bunden og urterne lægges heri. Ørredfileterne skæres i to cm. brede stykker og lægges på urterne. Riv skallen af en ½ citron over fisken og læg tre-fire kviste timian ved. Hæld piskefløde i sauterpanden, så urterne er dækket. Sæt panden på komfuret ved kraftig varme. Så snart fløden koger, skrues ned på halvt blus, og et låg lægges over panden. Kog videre i fire-fem minutter til ørreden er samlet - endelig ikke for længe. Server straks med et drys friskhakket persille og aspargeskartofler. |
|
Opskriften er vist 18803 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 2013-04-04 19:20:45 Jeg brugte bare 18% madlavningsfløde og det var fremragende. Vil dog foreslå at man giver grøntsagerne et drys salt og peber før fisken puttes på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne