Røræg 07
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Bakowsky Indsendt : Red : |
|
|
Slå æggene ud i en skål og pisk til de bliver hvide. Tilsæt resten og pisk så igen.
Hæld indholdet over i en forvarmet pande. Vent med at røre rundt i det til det bobler. Derefter skal der røres i det ofte. Når væsken er væk og ægget er blødt er det klar til servering. |
|
Opskriften er vist 3305 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne