Rugbrødslagkage med vaniljedampet pære og hyldeskum
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Hausfrau Indsendt : Red : |
|
|
Pærer skrælles, kernehus fjernes og tern dampes i vandet tilsat vaniljesukker. Der skal stadig være bid i pæren, så ikke særlig længe. Hæld væden fra og fkøl pæreternene.
Æggeblommer og sukker piskes hvidt (godt). Pisk kartoffelmel og bagepulver i. Tilsæt smuldret rugbrød og vend med en dejskraber. Vend nu de stiftpiskede æggehvider i dejen. IKKE piske, men vende med dejskraberen, for at bevare luftigheden i kagebunden. En smurt eller bagepapirdækket springform fyldes med dejen og sættes i en 225 grader varm ovn (varmluft) Bag 10 minutter, derefter yderligere 10 minutter overdækket med sølvpapir. Flæk den afkølede kagebund- Pisk piskefløde, hyldeblomstsaft og citronsaft til skum. Læg nu kagen sammen: bund, pæretern, skum, bund og skum Pynt med hvad du har. Tips: Bund er fryseegnet Pæretern er fryseegnet Den sammenlagte kage kan stå på køl i et par timer, uden det gør spor |
|
Opskriften er vist 4070 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne