Tranebærsovs 02
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Hæld bouillonvand og tranebærsaft i en gryde og sæt det i kog.
Jævn det med majsstivelse. Tilsæt en smule kulør. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 3365 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne