Brasiseret havørred med urter
Hovedingrediens : LakseFisk - HavØrred Indsendt : Red : |
|
|
Rens ørreden, men klip den ikke op. Skær en dyb ridse fra hoved mod hale på rygsiden og skær fileterne fri fra rygsiden og udefter. Så tæt på benraden som muligt. Skær nu ryg og sideben væk, fileterne skal stadig hænge fast ved hoved og hale. Kog fiskeskroget med et delt løg, 1 snittet porre og 1 fintsnittet gulerod 20 minutter. Si fiskebouillonen. Hak champignonerne groft og damp spinaten under låg et par minutter. Sauter champignoner og spinat i smørret et par minutter. Tag det op af gryden og bland den finthakkede persille i. Krydr med salt og peber og kom fyldet i den udbenede ørred. Riv selleri og gulerødder på den grofe side af råkostjernet og skær porrerne i tynde skiver. Hak løgene groft. Sauter grønsagerne let i smørret og kom dem herefter i et ovnfast fad. Læg den fyldte ørred på grønsagerne og hæld vin og fiskebouillon ved. Læg låg på og damp fisken i ovnen i 30 minuuer ved 225 grader.
|
|
Opskriften er vist 22729 gange,
og udskrevet 732 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne