Helstegt kalkun med bacon
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Fjern indmaden fra kalkunen og skyl den godt.
Drys den med salt på ydersiden. Bland brødkrummer, bacontern, bær og persille i en skål. Rør piskefløde, salt og peber i blandingen. Prop blandingen ind i kalkunen og luk med kødnåle. Læg kalkunen med brystet nedad på en rist. Sæt en bradepande med bouillonvandet under risten. Steg kalkunen i 2 timer på 170 grader (almindelig ovn) og dryp jævnligt bouillon over kalkunen. Efter 2 timer vendes kalkunen med brystet opad, baconskiver lægges hen over brystet og kalkunen steges i yderligere 1½ time (dryp stadig jævnligt med bouillon). Tag kalkunen ud af ovnen, pak den ind i sølvpapir og lad den hvile i 20 minutter, før den skæres ud og serveres. Tips: Server evt. med en tranebærsovs til. |
|
Opskriften er vist 13151 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bente jensen - 2020-11-29 12:47:55 Det er jo nogen son kun skal lave en 1/2 kalkun Hvordan kan de så gøre det er ikke let at fylde den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne