Porresuppe med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : ChristinaN Indsendt : Red : |
|
|
Svits kødet i olien
Tilsæt de fintsnittede porrer og kanel, og lad det stege nogle minutter under omrøring. De øvrige ingredienser tilsættes. Hakkede tomater (inkl. væde), ris, paprika, vand og grøntsagsbouillonterninger. Suppen småsimrer under låg i ca. 25 min.(risene skal være færdige/møre) Suppen smages til med salt og peber evt. mere kanel og paprika efter smag. Serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 8455 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne