Porresuppe med oksekød

Porresuppe med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ChristinaN

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
1-2 spsk.olie
3 store fintsnittede porrer
0.5 tsk.kanel, stødt
1 tsk.paprika (sød)
50 g.ris (alm. eller fuldkorn)
1 ds.hakkede tomater
1 l.grøntsagsbouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits kødet i olien
Tilsæt de fintsnittede porrer og kanel, og lad det stege nogle minutter under omrøring.

De øvrige ingredienser tilsættes. Hakkede tomater (inkl. væde), ris, paprika, vand og grøntsagsbouillonterninger.
Suppen småsimrer under låg i ca. 25 min.(risene skal være færdige/møre)

Suppen smages til med salt og peber evt. mere kanel og paprika efter smag.

Serveres med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 8455 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu