Kandiseret æbler

Kandiseret æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Person

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Kamilla Khankan

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 dl.sukker
3 dl.vand
0.5 tsk.kanel
 Evt.majssirup
 Evt.frugtfarve
 
Opskrift:
Komfur: Medium varmt

Start med at tag en gryde. Tilset sukker, vand, kanel og eventuelt majssirup elle frugtfarve. Drej det rundt, tænd komfuret og lad det stå i 15-20 minutter. Hold øje med blandingen, men IKKE drej rundt i blandingen. Dyp en ske ned i blandingen, læg det i koldt vand, hvis blandingen stivner er den færdig og skal køles ned indtil boblerne firsvinder.

Skyld æblerne og tør dem med et viskestykke. Fjern stilken fra æblet og stik en pind halvt ned der hvor stilk var og læg dem i køleskabet. Dyp æblerne ned i blandingen, drys eventuelt chokolade, nødder eller krymmel på æblet og lad det køle i køleskabet.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kandiserede æbler

karakterer:
Opskriften er vist 2830 gange,
og udskrevet 61 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu