Kandiseret æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Kamilla Khankan Indsendt : Red : |
|
|
Komfur: Medium varmt
Start med at tag en gryde. Tilset sukker, vand, kanel og eventuelt majssirup elle frugtfarve. Drej det rundt, tænd komfuret og lad det stå i 15-20 minutter. Hold øje med blandingen, men IKKE drej rundt i blandingen. Dyp en ske ned i blandingen, læg det i koldt vand, hvis blandingen stivner er den færdig og skal køles ned indtil boblerne firsvinder. Skyld æblerne og tør dem med et viskestykke. Fjern stilken fra æblet og stik en pind halvt ned der hvor stilk var og læg dem i køleskabet. Dyp æblerne ned i blandingen, drys eventuelt chokolade, nødder eller krymmel på æblet og lad det køle i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 2830 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne