Timiankrydret baconmørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Puds mørbraden af og krydr med timian og peber. Vikl baconskiverne om mørbraden. Brun den godt på alle sider på en godt varm pande, så baconsammenføjningerne kan stege sammen. Dæmp varmen og steg mørbraden ca. 20 min. ved middelvarme. Vend den et par gange. Tag mørbraden af panden, drys den evt. med salt, og lad den trække ca. 5 min. under folie.
Peberfrugtsauté: Skær peberfrugterne igennem på langs, fjern kernerne og skær dem i strimler. Pil løget og skær det i tynde skiver. Svits løg og peberfrugter i en sauterpande eller gryde i olien. Det skal svitses 5-6 min. ved jævn varme og jævnlig omrøring. Tilsæt salt, peber, sukker, vineddike og vand. Lad peberfrugterne simre møre ca. 5 min. under låg. Serveres med pasta. |
|
Opskriften er vist 21750 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne