Rosenkål råkost med feta og æbler

Rosenkål råkost med feta og æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Oju

Indsendt :     

Ingredienser:
1 ps.friske rosenkål
1 æble
1 fetablok (dansk hvid ost arla)
0.75 dl.god olie
1 spsk.Dijonsennep
1 spsk.honning flydende
2 spsk.hvidvin/æble eddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
snit rosenkål i fine skiver på råkostjern eller maskine.
skær æblet i små tern og bland det med feta tern i den fint skårne rosenkål.
dressing:
bland olie, eddike, sennep og honning, med salt og peber, og hæld det over salaten

Tips:

man kan sagtens blande andet i efter behov fks tranebær





karakterer:
Opskriften er vist 7156 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu