Whisky Sauce 04
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt af : Ts Indsendt : Red : |
|
|
Piskefløden hældes i en gryde sammen med Tomatketchup og saften fra stegningen og bringes i kog. Derefter skal krydderierne i saucen, hvorefter whisky tilsættes. Hele saucen bringes derefter i kog.
Til slut tilsættes salt og peber efter behov. |
|
Opskriften er vist 2915 gange,
og udskrevet 67 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne