Thereses boller (ekstrem bløde og luftige)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Therese Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres i en skål, sukker tilsættes.
Når gæren og sukkeret er opløst til flydende masse. Salt, olie, og mælk røres i. Mel tilsættes, og æltes til dejen er blød, og LET klistret. Stilles til hævning i 10-15 min. Æltes (hvis dejen er for klistret tilsættes mere mel)og formes, og hæves i 10 min. Bages midt i ovnen Varmluft 170 c, 12-15 min Alm ovn 175 c -12-15 min Bollerne er færdige, når de lyder hule, når der bankes på bunden |
|
Opskriften er vist 4457 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-10-16 08:38:06 5-800 gram mel? Burde det ikke være mere præcist? Alex - 2015-01-18 14:51:10 God smag og let opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne