Møllerens karrygryde
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : trunte321 Indsendt : |
|
|
Snit hvidkålen groft.
Kom lidt margarine i en stor gryde og brand karryen heri. Nu lægges den snittede hvidkål og flæskesmåkødet lagvis i gryden. Salt tilsættes og vandet hældes i. Retten skal nu simre i 30 min. vend i kål/kød et par gange. Efter de 30 min, tilsættes grødris, og der vendes rundt, så det hele blandes. Retten skal nu igen simre i 30 min. Husk at vende rundt i retten et par gange. Tips: Kan serveres med groft brød. |
|
Opskriften er vist 12015 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-07 16:22:17 mums - let og billig hverdagsret, som smager dejligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne