Brasekartofler med leverpostej
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Bjarne Veber Finnedal Indsendt : Red : |
|
|
løget skæres i tern og brunes.
leverpostejen brunes med, og kartoflerne skæres i tern og vendes i. Krydres og serveres som frokostret. |
|
Opskriften er vist 4712 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne