Svinemørbrad, Hannes
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Grønsagerne snittes groft og sauteres kort.
Skær mørbraden halvt igennem på langs og giv den et ekstra snit ved yderkanterne, så den får form som en rektangel. Mørbraden krydres med salt og peber. I et smurt ovnfast fad fordeles de snittede grønsager. Anbring mørbraden på urterne og påfør et pænt lag fars. Midt på farsen anrettes skiftevis æbler, svesker og cocktailpølser, og det hele dækkes med baconskiverne. Der hældes 2 dl hvidvin på grønsagerne og fadet sættes i en varm ovn ved 200 grader C, i ca. 50-60 minutter. Anretning: Servér retten i det ildfaste fad. Kartofler eller groft brød passer godt til. |
|
Opskriften er vist 33545 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Det smager utrolig godt, og det rækker til ca 6 pers. Mona - 2005-01-01 01:01:01 Det er en dejlig ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne