Peanutbutter-trøfler
Hovedingrediens : Nødder - Peanuts Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Kondibageren Indsendt : Red : |
|
|
læg dem lyse chokolade i en metalskål og smelt det langsomt over vandbad.
Afkøl til stuetemperatur Peanutbutter, sukker, salt blendes i en foodprocesso i 3 minutter, tilsæt chokoladen og blend til det er blandet grundigt, tilsæt det bløde smør og blend det igen. Hælde massen i en skål og dæk det til med film, og stil den på køl indtil massen er stivnet (kan holde en uge i køleskabet) Form massen til små kugler med hænderne derefter stilles på køl i en time til de er helt faste. Dyp kuglerne i chokoladen og sæt dem på bagepapir og stil dem i kølskabet til chokoladen er størknet. Drys kakao ud over kuglerne og sørg for at de alle er dækket. Tips: kuglerne kan evt dyppes to gang i chokoladen afhængig af hvo meget vhokolade der er. |
|
Opskriften er vist 2868 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer M Kaalund - 2014-03-25 02:40:21 De smage mega skønt, de skal smages, Mums :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne