Flødeboller med rabarberskum
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Kondibageren Indsendt : Red : |
|
|
1.
smørret smeltes i en lille gryde det må ikke blive brunt og stilles til afkøling Æg, kærnemælk og sukker røres sammen, melet tilsættes lidt efter lidt og røres godt sammen, der må ikke være klumper i, tilsæt til sidst det afkølede smør. Dejen bages i et vaffeljern til vaflerne er gylden brune. De stilles til afkøling. bundende stikker herefter med et glas eller en ring på ca 5 cm i diameter, så de er klar rabarbersirup Rabarberne skæres i små stykker og læggesi en gryde med vand og sukker, det bringes i kog og koger ved ca 112 grader i 10 minutter, Rabarberne sigtes fra og siruppen afkøles inde den skal bruges. rabarberskum Rabarbersiruppen,sukker, glukose og vaniljekorn bringes i kog til ca 115 grader, Brug termometer. Æggehvider og sukker piskes stift, og den varme Glukose/sirup tilsættes imens der piskes hele tiden det skal piskes i ca 7 minutter, hvor det efter kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på bundende. Velbekommen Tips: Bundende kan med fordel bages dagen før. Og bliver de bløde inden brug kan de bages ved 150 grader i 5 minutter og så er de sprøde igen. Angående siruppen vil det anbefales at man bruger termometer Det ville anbefales at der bruges en køkkenmaskine til skummet |
|
Opskriften er vist 7812 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Christinna :-) - 2016-02-01 14:05:31 5 stænger.. Hvor meget vil du sige det ca. Er? :-) Og skal den varme glukose/sirup køles lidt ned inden? Christinna :-) - 2016-01-06 03:24:21 5 stænger.. Hvor meget vil du sige det ca. Er? :-) Og skal den varme glukose/sirup køles lidt ned inden? Christinna :-) - 2015-09-15 15:17:54 5 stænger.. Hvor meget vil du sige det ca. Er? :-) Og skal den varme glukose/sirup køles lidt ned inden? Christinna :-) - 2015-07-16 01:52:20 5 stænger.. Hvor meget vil du sige det ca. Er? :-) Og skal den varme glukose/sirup køles lidt ned inden? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne