Nem og frisk coleslaw
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Marianne Søgaard Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Opskrift på coleslaw med hvidkålMums, findes der noget bedre en knasende sprød salat? Denne salat er det perfekte supplement til sommerens mange grillretter med venner og familie. Her får du opskriften på en nem coleslaw salat, som kan laves i sidste øjeblik inden servering.Salatens oprindelseColeslaw er en populær salat, særligt i USA, som stammer fra Holland helt tilbage i 1700-tallet. Den moderne variant med mayonnaise som dressing menes dog at stamme fra det 18. århundrede, da det var der, mayonnaisen blev opfundet.Populært med hjemmelavet coleslawColeslaw bliver dagligt anvendt i mange danske køkkener. Grunden til dette skyldes bl.a. at den kan anvendes i et bredt udvalg af retter. Dog ses salaten oftest i en burger eller i en pulled pork sandwich, men den lækre ret kan dog sagtens spises for sig selv. Derudover forbinder mange salaten som tilbehør til spareribs, da de ofte serveres sammen. Og dette er dog ikke helt ved siden af - spareribs og coleslaw passer perfekt sammen til en lækker grillmiddag.Vil du hellere have en fedtfattig variant?Du kan nemt sætte dit eget personlige præg på denne coleslaw opskrift. Selvom de fleste laver den på mayonnaise, hvidkål og gulerod, er der rig mulighed for at eksperimentere og lave et lækkert og smagfuldt alternativ.Hvis du ønsker en mere fedtfattig version, kan du erstatte mayonnaisen med skyr eller ymer. Du kan også gøre den gamle klassiker mere spændende ved at tilføje små ananasstykker. FAQHvad er coleslaw?Coleslaw er en salat bestående af revet hvidkål og gulerødder rørt med mayonnaise. Salaten er af Hollandsk oprindelse, men er særlig udbredt i USA.Hvad spiser man til coleslaw?Coleslaw spises ofte sammen med grillmad eller burgere. Prøv det i en burger eller pulled pork sandwich eller som tilbehør til spareribs eller andet grilkød. |
Opskriften er vist 108655 gange,
og udskrevet 1494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne