Myslibar med Digestive 02

Myslibar med Digestive 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Stk

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Kondibageren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bunden:
140 g.blødt smør
90 g.flormelis
2 pasteuriseret æg
500 g.digestive kiks (knuste)
100 g.tørrede abrikoser
100 g.tørrede figner
100 g.tørrede dadler
100 g.Smuttede hakkede mandler
200 g.kokosmel
 
 Smørcreme:
100 g.blødt smør
2 spsk.mælk
380 g.flormelis
1 vaniljestang
 
200 g.mørk chokolade
100 g.smør
 
Opskrift:
Bunden
De tørrede frugte skæres i minde stykker, alle ingredienserne blandes godt sammen derefter skal det hældes i en bradepamde beklædt med film, og det trykkes jævnt ud.
Formen sættes i køleskabet i mindst to timer, den kan sagtens godt såt op til et døgn

smørcremen

alle ingredienser blandes sammen i en skål og piskes sammen, massen smøres ud på myslipladen, og formen sættes på bkøl endnu en time.

chokoladen og smør smeltes over vand ba, når det er smeltet hældes det over smørcremen.
formen sættes på køl og er klar til brug når chokoladen er størknet

Tips:

Skæres ud til barer på 10x2 cm





karakterer:
Opskriften er vist 3540 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu