Myslibar med Digestive 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Kondibageren Indsendt : Red : |
|
|
Bunden
De tørrede frugte skæres i minde stykker, alle ingredienserne blandes godt sammen derefter skal det hældes i en bradepamde beklædt med film, og det trykkes jævnt ud. Formen sættes i køleskabet i mindst to timer, den kan sagtens godt såt op til et døgn smørcremen alle ingredienser blandes sammen i en skål og piskes sammen, massen smøres ud på myslipladen, og formen sættes på bkøl endnu en time. chokoladen og smør smeltes over vand ba, når det er smeltet hældes det over smørcremen. formen sættes på køl og er klar til brug når chokoladen er størknet Tips: Skæres ud til barer på 10x2 cm |
|
Opskriften er vist 3540 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne