Rejer med Citrussalsa
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Kondibageren Indsendt : |
|
|
1. Varm grillen godt op,
salsa pil appelsinerne og skær dem i fileter over i en skål, så saften opsamles, kom appelsinfileter, æbler, Chili, hidløg, koiander og mynte i en foodprocessor, og blend det glat. kom salsaen op et serveringskål og kryder med salt og peber og film skålen og sæt den på køl. 2. Skær hovederne af rejerne med en lille kniv og kassere dem, pil skallerne af rejerne. skær et rids ned lang rejens ryg og fjerne den mærke tarmstreng, skyld rejerne i rindende koldt vand og dup dem tørrei et stykke køkkenrulle. rør rintsnittet koriander, cayennepeber og majsolie sammen i en skål tilsæt rejerne og vend det sammen. 3. Grill rejerne over kullene ved jævn-stærk varme i tre minutter på hver side eller til de bliver lyserøde. Anrettes på serverings fad pynt med korianderblade serveres starks med limebåde og salsaen til Velbekommen |
|
Opskriften er vist 1809 gange,
og udskrevet 83 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne