Chilisild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
løget pilles og rives fint.
peberfrugten skæres i små tern. bladsellerien skæres i tynde skiver. sildefileterne skæres i små stykker. hvidløg pilles og presses. græsk yoghurt røres sammen med hvidløg. chili og tomatketchup. løg, peberfrugt, bladselleri og sild vendes i dressingen. chilisild smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 6709 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Minnie - 2014-12-27 22:05:29 De er super gode brugte frisk chili i stede for da de meget gerne måtte smage af noget og selleri blev bytte ud med æbelv da det giver et godt spil til den friske chili |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne