Omvendt Pudding
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Kondibageren Indsendt : Red : |
|
|
Pisk 50 gram af smøret sammen med de 50 gram rørsukker, og spred det over bunden på en springform (25cm) med bagepapir.
anbring en hasselnød i hver af de halve abrikoser og læg dem i formen med bunden i vejret, abrikoserne skal dække hele bunden Pisk det restene rørsukker sammen med resten af smørret, til det bliver lyst, hvor så æggene piskes i lidt efter lidt vend så mel, bagepulver, og de malede nødder og mælken i til det er blevet ensartet, og hælde denne blanding over abrikoserne. Bag Puddingen i midten af ovnen af den forvarmet ovn på 180 grader i ca 45 minutter men henblik på at den skal have lidt mere tid, men bare til at puddingen bliver gyldenbrun og smukt hævet. Puddingen løsnes langs kanterne med en kniv og vendes ud på et varmt fad. Velbekomme :) Tips: Det anbefales af den spises når den er varm Og med tilbehør som f.eks. vaniljecreme eller piskefløde |
|
Opskriften er vist 2180 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne