Krummetærte med kirsebær
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Fryseegnet : ja Indsendt af : Koriander Indsendt : Red : |
|
|
Snit smør i stykker og bland godt med melet sammen med sukker, olie og æg. Det bliver ikke en fast dej, men en fedtet krummemasse. Er massen for tør, tilsaet lidt mere olie.
Pres ca. 1/2delen af massen i bunden og siderne af tærteform til en fast bund. Si kirsebær fra det meste fugt og fordel dem paa krummebunden. Det kommer til at passe med i lag bær og drys/pres resten af dejen let henover. Bag i alm ovn ved 200 grader i ca. 25-30 minutter. Kan spises varm som kold med flødeskum/cremefraishe evt. eller uden er absolut en fornøjelse. Tips: æggehviden kan bruges til marengstoppe på kagen hvis man har lyst til det. Se opskrift paa marengs. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 2900 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne