Krummetærte med kirsebær

Krummetærte med kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Koriander

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
100 g.smør
2 spsk.risolie
1.5 dl.rørsukker
2 æggeblommer
350-500 g.udstenede syltede kirsebær
 
Opskrift:
Snit smør i stykker og bland godt med melet sammen med sukker, olie og æg. Det bliver ikke en fast dej, men en fedtet krummemasse. Er massen for tør, tilsaet lidt mere olie.
Pres ca. 1/2delen af massen i bunden og siderne af tærteform til en fast bund.

Si kirsebær fra det meste fugt og fordel dem paa krummebunden. Det kommer til at passe med i lag bær og drys/pres resten af dejen let henover.

Bag i alm ovn ved 200 grader i ca. 25-30 minutter.

Kan spises varm som kold med flødeskum/cremefraishe evt. eller uden er absolut en fornøjelse.

Tips:

æggehviden kan bruges til marengstoppe på kagen hvis man har lyst til det. Se opskrift paa marengs. Velbekomme





karakterer:
Opskriften er vist 2900 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu