Butterkuchen - tysk smørkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Henkris Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden stiv. Tilsæt mel blandet med bagepulver samt sukker og æg.
Røres let sammen med håndmixer (laveste hastighed) og fordeles på en bageplade. Forbages i 10 minutter ved 175° alm. ovn Mens kagen forbager smeltes smørret. Mælk og sukker tilføres og mandlerne tilsættes og alt røres sammen. Mandelmassen fordeles på den forbagte kage og bages videre i 10 – 15 minutter. Tips: Kan serveres varm med creme fraiche m/vanillesukker, men smager også godt kold. |
|
Opskriften er vist 6366 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne