Butterkuchen - tysk smørkage

Butterkuchen - tysk smørkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henkris

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
250 g.Sukker
250 g.hvedemel
2 dl.Piskefløde
15 g.Bagepulver (et brev)
4 Æg
 
 Pynt:
75 g.Smør
250 g.Sukker
100 g.Hakkede mandler
100 g.Mandelflager
4 spsk.Mælk
 
Opskrift:
Pisk fløden stiv. Tilsæt mel blandet med bagepulver samt sukker og æg.
Røres let sammen med håndmixer (laveste hastighed) og fordeles på en
bageplade. Forbages i 10 minutter ved 175° alm. ovn
Mens kagen forbager smeltes smørret. Mælk og sukker tilføres og
mandlerne tilsættes og alt røres sammen.
Mandelmassen fordeles på den forbagte kage og bages videre i 10 – 15
minutter.


Tips:

Kan serveres varm med creme fraiche m/vanillesukker, men smager også godt kold.





karakterer:
Opskriften er vist 6366 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu