Cupcake fyldt med Ferrero Roche og Nutella frosting
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Nej Indsendt af : TinTin Indsendt : Red : |
|
|
12 cupcakes:
Forvarm ovnen til 175 grader og klargør 12 cupcake forme. Brug et piskeris til at blande kakao, mel, bagepulver og salt sammen. Pisk med elpisker, eller køkkenmaskine, smør og sukker indtil let og luftigt, ca 2 minutter. Tilsæt æg, et ad gangen, bland godt efter hver tilsætning. Tilsæt vanilje. Sæt mixer på lav hastighed og tilsæt mel blandingen i to portioner, med tilføjelse af cremefraiche mellem disse to portioner. Fordel dejen jævnt i dine forme. Tryk let en Ferrero Rocher i midten af hver cupcake. Bag cupcakes i omkring 20-25 minutter, indtil man kan stikke en stegepind i dem, uden at noget dej sidder fast (ram ikke Ferrero Rocher) For frosting : Mix smørret indtil glat og cremet med en elpisker, ca 2 minutter. Med lav hastighed, tilsættes langsomt og gradvist flormelis. Tilsæt de resterende ingredienser, smag til og bland indtil helt glat. Fordel frosting på ens cupcakes og pynt med knuste eller hele Ferrero Rocher, eller efter egen smag. Tips: Man behøves ikke have tildækket ens Ferrero Rocher, men ellers brug en ske til at dække den til. Hvis man har guld forme, vil dette passe perfekt sammen med Ferrero Roche temaet. |
|
Opskriften er vist 14212 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne