Kyllingekødboller til suppe

Kyllingekødboller til suppe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 80 boller

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : mamaæd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket kyllingekød
2 tsk.salt
1 knsp.peber
1 finthakket chili (kan udelades)
1 spsk.fintrevet løg
3 spsk.hvedemel
1 dl.mælk
1 æg
1 æggehvide
 vand eller suppevand fra kogning af kylling
 
Opskrift:
ælt det hakkede kyllingekød med salt og peber.
tilsæt chili,løg,mel,æg,mælk og æggehvide.
ælt farsen sammen og stil den på køl i 15-30 minutter.
bring lidt letsaltet vand eller suppe fra kyllingekogning i kog i en gryde.

fjern den fra varmen.
form små boller af farsen med en teske.
læg dem i gryden med vandet fra før.
der må kun være et lag i gryden.
sæt gryden på varmen og lad det koge i 3-4 tag dem op.
og frys dem ned hvis du ikke skal bruge dem med det samme.
forsæt med at gøre dette til alt farsen er brugt.

Tips:

det er smart at lave f.eks. dobbelt portion og så fryse dem ned. husk chilien er valgfri og der kan også bruges tørret chili.





karakterer:
Opskriften er vist 22375 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu