Kyllingekødboller til suppe
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : mamaæd Indsendt : Red : |
|
|
ælt det hakkede kyllingekød med salt og peber.
tilsæt chili,løg,mel,æg,mælk og æggehvide. ælt farsen sammen og stil den på køl i 15-30 minutter. bring lidt letsaltet vand eller suppe fra kyllingekogning i kog i en gryde. fjern den fra varmen. form små boller af farsen med en teske. læg dem i gryden med vandet fra før. der må kun være et lag i gryden. sæt gryden på varmen og lad det koge i 3-4 tag dem op. og frys dem ned hvis du ikke skal bruge dem med det samme. forsæt med at gøre dette til alt farsen er brugt. Tips: det er smart at lave f.eks. dobbelt portion og så fryse dem ned. husk chilien er valgfri og der kan også bruges tørret chili. |
|
Opskriften er vist 22361 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne