Casoulet med hvide bønner
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Fryseegnet : Nej Indsendt af : MajMauMau Indsendt : Red : |
|
|
Skær bacon i små tern og brun i gryde 2-3 min.
Løg og hvidløg tilføjes og blancheres. Tilsæt resten af grøntsagerne og steg blandingen. Hæld hvidvin i gryden og lad det hele simre 5-10 min. Tilsæt herefter tomat, fond, pure, laurbær, sukker salt og peber. Lad retten simre 30 min, hvis bønnerne stadig ikke er bløde kan der tilsættes 1 tsk bagepulver hvorefter retten skal simre yderligere 5 min. Tips: Serveres med groft brød eller ristet rugbrød og evt creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 3888 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne