Hummerhaler a la Thorshøj
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Fryseegnet : nej Indsendt : Red : |
|
|
Knus flæskesværene og paner 500 g Hummerhaler i æg og flæskesværrasp
Dybsteg dem i olie til er gyldne Bland sød chillisauce og soja dyp hummerhalerne deri. steges på grillpande i 3 min. |
|
Opskriften er vist 7456 gange,
og udskrevet 91 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Britta - 2013-11-16 14:12:51 De skal selvfølgelig afskalles før stegning |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne